Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowa kwalifikacyjna
Autor Wiadomość
andy4andy Offline
Jestem bo lubię tu być
*

Ilość postów: 3
Reputacja: 0
Rozmowa kwalifikacyjna
Cześć; jakie macie wrażenia z rozmów kwalifikacyjnych jakie odbyliście? Na co zwracać uwagę, jak się zachowywać? Powoli zaczynam szukać pracy i zbieram wszelkie możliwe informacje Smile
Tutaj jest sporo ciekawych, ale to pewnie nie wszystko... http://www.kariera.pl/czytaj/9/rozmowa-kwalifikacyjna/
27-12-2010 14:44:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
blaszczu Offline
Zaprawia się w boju
**

Ilość postów: 10
Reputacja: 0
RE: Rozmowa kwalifikacyjna
To wszystko jest uzależnione w dużej mierze od CiebieSmile Ja się na odwiedzałem pracodawców a pracę i tak dostałem tam gdzie było zaklepane przed rozmową jeszcze. Z reguły jak idziesz na rozmowę i jest to umowa-zlecenie to jesteś traktowany w sposób taki , że od razu masz wytyczne co gdzie i jakie dokumenty musisz załatwić ,a jeśli starając się na umowę-zlecenie nie usłyszysz od razu odpowiedzi to oznacza,że nie jesteś przyjęty. A przypadku jednak nazwijmy miejsc bardziej prestiżowych to w dużej mierze zależy od Ciebie co Ty im chcesz narzucić , ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć,że przeszkodą były studia zaoczne w piątki. I często po tym się kończyło. A z takich rad naprawdę użytecznych - to zawsze elegancki ubiór,ważna pewność siebie , odwaga. I grunt to uśmiech. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
01-01-2011 22:34:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

MyBB, © 2002-2012 MyBB Group | © 2010 CouCiebie.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.