Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porządek na forum
Autor Wiadomość
Wodniczka_ Offline
Zbanowany

Ilość postów: 70
Porządek na forum
Każdy z nas lubi jasne i przejrzyste fora,lubi dzielić się wiedzą ,wymieniać doświadczenia,podyskutować na różne tematy,ale co zrobić by forum nie stało się jednym wielkim bałaganem?
Czy utrzymaniem porządku na nim powinniśmy obarczyć moderatorów,czy mając na uwadze utrzymanie przyzwoitego poziomu/bo przecież nikt nie przepada za chaosem/ sami powinniśmy również o to zadbać?
Mamy działy,każdy może zakładać tematy w poszczególnych kategoriach...czyli możliwości ogrom,a jednak...
09-12-2009 00:14:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Hammerfall Offline
Zbanowany

Ilość postów: 53
RE: Porządek na forum
(09-12-2009 00:14:40)Wodniczka_ napisał(a):  Każdy z nas lubi jasne i przejrzyste fora,lubi dzielić się wiedzą ,wymieniać doświadczenia,podyskutować na różne tematy,ale co zrobić by forum nie stało się jednym wielkim bałaganem?
Czy utrzymaniem porządku na nim powinniśmy obarczyć moderatorów,czy mając na uwadze utrzymanie przyzwoitego poziomu/bo przecież nikt nie przepada za chaosem/ sami powinniśmy również o to zadbać?
Mamy działy,każdy może zakładać tematy w poszczególnych kategoriach...czyli możliwości ogrom,a jednak...

Przepraszam !
Ale Ja Hammerfall nie jestem jednym z Nas .
A wiec bardzo prosze pisac - Wiekszosc z Nas.
09-12-2009 00:25:07
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
My,między sobą utrzymujemy należyty porządek. To ludzie przelatujący przez CUCa robią zamieszanie i sieją chaos,pozostawiając po sobie tylko kurz. Jestem za,abyśmy,tak jak powiedziała Tania... sprzątali swoje brudy po sobie i tak do tej pory było. Mało było awantur między nami,to ludzie przychodzący z zewnątrz i jużś po chwili próbujący wprowadzić nowe zasady,nowe rządy wprowadzają ten zamęt i chaos! Myślę,że przede wszystkim trzeba z ludźmi się zaprzyjaźnić,zaakceptować zwyczaje środowiska a nie wpadać jak bomba o której nikt nic nie wie i próbować wszystko zmienić. Spróbuj nas polubić i zaakceptować nasze zwyczaje a my na pewno odwzajemnimy Ci tym samym.

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
09-12-2009 00:36:24
Hammerfall Offline
Zbanowany

Przeprasza ale Ja Hammerfall nie jestem jednym z ... Nas .
A wiec bardzo prosze by pisac wiekszosc z ... Nas .
Dziekuje Smile
09-12-2009 00:42:12
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
Ok Hammer... poprawiam się i piszę,że Ty też jesteś jednym z nas. Pisząc tak,Ciebie też miałem na myśli,wszystkich miałem na myśli,wszystkich,którzy piszą i udzielają się na CUCu Smile

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
09-12-2009 00:53:29
Wodniczka_ Offline
Zbanowany

Ale przecież nie chodzi o nowe zasady,każdy kto tu przychodzi czy jest od długiego czasu zna regulamin dotyczący forum,więc zwłaszcza starzy stażem użytkownicy powinni dawać dobry przykład.Zwyczaje zwyczajami,ale jak każdy porządny portal są też ramowe zasady dotyczące wszystkich niezależnie od zażyłości ich znajomości..i o to mi chodziło.Nie zamierzam zmieniać ani tego miejsca, ani tym bardziej Was.
09-12-2009 00:57:21
Hammerfall Offline
Zbanowany

(09-12-2009 00:57:21)Wodniczka_ napisał(a):  Ale przecież nie chodzi o nowe zasady,każdy kto tu przychodzi czy jest od długiego czasu zna regulamin dotyczący forum,więc zwłaszcza starzy stażem użytkownicy powinni dawać dobry przykład.Zwyczaje zwyczajami,ale jak każdy porządny portal są też ramowe zasady dotyczące wszystkich niezależnie od zażyłości ich znajomości..i o to mi chodziło.Nie zamierzam zmieniać ani tego miejsca, ani tym bardziej Was.

Prosze o spokoj Smile sprobuje rozgrysc to co powyzej zostalo napisane .
Ok ! Zaczynam grysc by rozgrysc ... .
A wiec... nie chodzi o nowe zasady ... wiec o jakie !? Stare !? Jezeli tak to do Admina prosze pisac np. Adminie do Ciebie pisze o porzadku na forum.
Starzy stazem !? Czy tu chodzi o ludzi z dluzszym lub krotszym stazem czy o starych ludzi ze stazem !? Bo jak wiemy staze sa krotkie i dlugie a ludzie mlodzi i starzy.
Dawac dobry przyklad ... ale komu i na co ...dobry przyklad !? Ufoludkom !?
Zas zdania zaczynajacego sie od - Zwyczaje - a konczacego sie na - chodzilo - nie chwytam . Chodzi mi o sens , oczywiscie .
Wiec prosilbym stare Nicki ( nie wazne z jakim stazem ) o wyjasnienie , przyblizenie sensu tegoz zdania . Po starej znajomosci prosze o to Smile .
Nie zamierzam zmieniac tego miejsca ... to czy mam dziekowac za to !?
Jezeli tak ... to Ja Hammerfall bardzo ale to bardzo dziekuje za nie zamienianie CuC np. w lodowisko .
Ani tym bardziej Was ... i za to tez mam dziekowac !? No ile mozna dziekowac !?
Nie bylem z dlugim stazem w starym CuC ani tez nie jestem w nowym CuC
wiec kochane Niczki z dluzszym stazem powiedzcie Mi - Ile razy mam dziekowac !?

P.S
Ci co sie bali ze Cuc w lodowisko zamienione zostanie .
Prosze o odlozenie lyzew , zdjecie palt i szalikow gdyz CuC zostanie CuC-cem .
Gdyz jak wiadomo Nicki ... My razem decydujemy czym CuC ma byc.
I jak zadecydujemy ze lodowiskiem to wtedy bedzie lodowiskiem Smile .
09-12-2009 02:00:47
Wodniczka_ Offline
Zbanowany

A jaki związek z tematem ma Twoja wypowiedź?Forum jest miejscem wymiany zdań ,opinii ,myśli... i nie jest to dla nikogo nowością ;podstawowe zasady uczestnictwa w nim zostały zawarte w regulaminie...i nie jest to dla nikogo nowością.
Jeden z nich mówi o pisaniu w temacie,nie zaśmiecaniu go nic nie wnoszącymi w treść wpisami..dlaczego więc ta prosta zasada wzbudza tyle zamętu?Czyż tak trudno jest się jej trzymać.
Jeśli ktoś nie ma ochoty dyskutować na temat religii,to omija te zagadnienia,jeśli interesują go tematy związane z sexem,to dyskutuje o tym właśnie tam.Natomiast pisanie o wszystkim byle gdzie tylko po to by napisać..jest shoutbox.
09-12-2009 14:52:41
Hammerfall Offline
Zbanowany

(09-12-2009 14:52:41)Wodniczka_ napisał(a):  A jaki związek z tematem ma Twoja wypowiedź?Forum jest miejscem wymiany zdań ,opinii ,myśli... i nie jest to dla nikogo nowością ;podstawowe zasady uczestnictwa w nim zostały zawarte w regulaminie...i nie jest to dla nikogo nowością.
Jeden z nich mówi o pisaniu w temacie,nie zaśmiecaniu go nic nie wnoszącymi w treść wpisami..dlaczego więc ta prosta zasada wzbudza tyle zamętu?Czyż tak trudno jest się jej trzymać.
Jeśli ktoś nie ma ochoty dyskutować na temat religii,to omija te zagadnienia,jeśli interesują go tematy związane z sexem,to dyskutuje o tym właśnie tam.Natomiast pisanie o wszystkim byle gdzie tylko po to by napisać..jest shoutbox.

Czyzbys naprawde nie zrozumiala mojego komentarza Twojego watku
pt : Porzadek na forum !?
Jezeli jest to prawda to raz jeszcze moge go skomentowac lecz napisz
np. cos takiego - Hammerfall nie zrozumialam Twojego komentarza - .
Teraz skomentuje to co powyzej napisalas .
Piszesz tu i tam o zasmiecaniu ( oczywiscie przez Innych ) na forum
tematami nie na temat Smile .
Wodniczko lubisz sie bawic w nauczanie , strofowanie przykladem jest ten tutaj oto watek ktoremu tytul dalas : Porzadek na forum .
Gdybys zatytulowala go np : Moje propozycje porzadku na Forum ...
to juz inna bajeczka bo kazdy moze cos proponowac .
Lecz Ty Wodniczko uzywasz trybu rozkazujacego ... kochana nie jestes Adminem .
A na koniec ( bo zapewne znowu nie zrozumiesz ) ... Wodniczko jezeli
myslisz ze o seksie w kontekscie religii lub na odwrot nie mozna podyskutowac gdyz dla Ciebie seks i religia to dwa tematy ktorych nie wolno laczyc to ... .
Wodniczko zgodnie z tym co piszesz o porzadku na forum skonczmy tutaj
a zacznijmy na Ringu bo tu to ogolnikowo i tylko Ty wiesz sama o czym piszesz Smile.
09-12-2009 18:50:09
• artist77 • Offline
Super Moderator

Ilość postów: 330
Reputacja: 17
(09-12-2009 18:50:09)Hammerfall napisał(a):  Lecz Ty Wodniczko uzywasz trybu rozkazujacego ... kochana nie jestes Adminem .

Każdy Użytkownik tego serwisu ma prawo do zaproponowania swoich pomysłów na forum.
Masz rację Hammerfall - przenieś swoje cenne rady na ring.
Pozdrawiam.
09-12-2009 18:59:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Skocz do:

MyBB, © 2002-2012 MyBB Group | © 2010 CouCiebie.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.