Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak było i jak będzie
Autor Wiadomość
admin Offline
Administrator

Ilość postów: 90
Reputacja: 6
Jak było i jak będzie
Idea powstania couCiebie.pl zrodziła się pod koniec 2005 roku.
Serwis powstał w kwietniu 2007 roku.

Do lipca 2009 roku działał jako serwis społecznościowo - randkowy.

Niestety zaniedbania firmy hostingowej, u której były przechowywane pełne dane serwisu sprawiły, że serwis zniknął z sieci na dłuższy czas.

Postanowiliśmy nie zamykać serwisu, stąd pomysł na oddanie Wam forum couCiebie.pl

Jakie plany na przyszłość?

w 2010 roku planujemy ukończyć kolejny etap wskrzeszania serwisu.

Mamy nadzieję, że już w pierwszym kwartale nowego roku będziemy mogli oddać w Wasze ręce świeży w pomysły i nowatorski serwis.

Dla przypomnienia klika zasad jakie panują w społeczności couCiebie.pl:

- szanujemy się
- pomagamy sobie
- nie obrażamy się
- nie klniemy w miejscach niedozwolonych

Zarejestrować może się każdy, ale nie każdy zostanie w naszej społeczności.

Tutaj wielkie podziękowania dla moderatorów oraz całej społeczności, która pilnuje porządku na forum.

Informacja dla osób, które nie są zalogowane:

- Okno ShoutBox jest widoczne jedynie dla osób zarejestrowanych i zalogowanych w serwisie.

Miłego korzystania z serwisu.

Pozdrawiamy,

Zespół couCiebie.pl
12-11-2009 16:36:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
kamea45 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 284
Reputacja: 11
RE: Jak było i jak będzie
ta jest Szefie Big Grin
Bedziemy randkowali ..
Nowe Ludziki tez poznamy Smile
Niech sie tu czują wysmienicie ..

dzieki za powrót szefunciu Smile
12-11-2009 20:30:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ewaklos2 Offline
Kocha to forum

Ilość postów: 53
Reputacja: 5
(12-11-2009 16:36:38)admin napisał(a):  Idea powstania couCiebie.pl zrodziła się pod koniec 2005 roku.
Serwis powstał w kwietniu 2007 roku.

Do lipca 2009 roku działał jako serwis społecznościowo - randkowy.

Niestety zaniedbania firmy hostingowej, u której były przechowywane pełne dane serwisu sprawiły, że serwis zniknął z sieci na dłuższy czas.

Postanowiliśmy nie zamykać serwisu, stąd pomysł na oddanie Wam forum couCiebie.pl

Jakie plany na przyszłość?

w 2010 roku planujemy ukończyć kolejny etap wskrzeszania serwisu.

Mamy nadzieję, że już w pierwszym kwartale nowego roku będziemy mogli oddać w Wasze ręce świeży w pomysły i nowatorski serwis.

Dla przypomnienia klika zasad jakie panują w społeczności couCiebie.pl:

- szanujemy się
- pomagamy sobie
- nie obrażamy się
- nie klniemy w miejscach niedozwolonych

Zarejestrować może się każdy, ale nie każdy zostanie w naszej społeczności.

Tutaj wielkie podziękowania dla moderatorów oraz całej społeczności, która pilnuje porządku na forum.

Informacja dla osób, które nie są zalogowane:

- Okno ShoutBox jest widoczne jedynie dla osób zarejestrowanych i zalogowanych w serwisie.

Miłego korzystania z serwisu.

Pozdrawiamy,

Zespół couCiebie.pl

tak jest i melduje sie doapelu

Załączone pliki Miniatury

Moje motto:Jeśli uważasz że kobieta to słaba płeć spróbuj jej zadrać kołdre nocaWink
12-11-2009 20:59:43
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
Cieszy mnie niesamowicie fakt nieodstąpienia od odnowy naszego wspaniałego portalu... drugiego takiego nie znam,a jestem na wielu. Nie mogę już doczekać się,kiedy ruszy nasz kochany CUC w nowej szacie i kiedy będziemy mieli dźwięk wchodzących wpisów. Jest to bardzo przydatne,szczególnie wtedy,gdy piszemy posty. Wiem wtedy,że ktoś coś napisał i mogę zawsze zerknąć,czy to przypadkiem nie do mnie. Pozdrawiam Janusz

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
13-11-2009 00:04:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Hammerfall Offline
Zbanowany

Adminie !
Kilka pytan do Ciebie mam a jako ze pisze bezposrednio do Ciebie to mam nadzieje ze odpowiesz Mi Ty a nie np. Naczelna Wrozka.
Pierwsza kwestia to poprzednie wcielenie couciebie.
Byly tam swinki ktore sie kupowalo . Ja duzo ich kupilem lecz nie wykorzystalem gdyz zostalem wyrzucony.
I teraz pytanie - Bawimy sie w jakies tam zasady i jezeli one maja byc normalne czyli dzialajace w obydwie strony to czas bys napisal co stalo sie ze swinkami czyli moimi pieniedzmy.
Poprzedni nick moj byl Mulat4003 .
Od momentu wyrzucenia co jakis czas otrzymywalem informacje przsylane na email o konkursach w couciebie i zaproszenia lecz nie bylo wzmianki i to zadnej na temat swinek czyli moich pieniedzy.
Dzis tez otrzymalem zaproszenie do couciebie i je przyjalem.
Chociazby po to by cos o swinkach pogadac.
Zdaje sobie sprawe do akcji moze wkroczyc Naczelna Wrozka ktora pod plaszczykiem swej swietosci w manipulacje lubi sie bawic.
I dlatego wiecej pytan Ci nie zadam gdyz Bog jeden wie co z tym postem sie stanie.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz !
16-11-2009 01:55:30
Hammerfall Offline
Zbanowany

No jak faknie !
Wszystko Ok!
A wiec czas abym sie dowiedzial cos o tych swinkach.
16-11-2009 02:06:24
admin Offline
Administrator

Witam,

1. Moderatorzy
2. Świnki - wirtualna moneta

1. - nie wnikam w poprzednie decyzje moderatorów - wówczas Opiekunów Serwisu. Moderatorów mamy bardzo dobrych i widocznie był powód, że została podjęta decyzja o zablokowaniu Twojego profilu w starym couCiebie.pl

2. - Zgodnie z obowiązującym wówczas regulaminem - świnki w takim przypadku przepadają. Jeżeli mnie pamięć nie myli to zostały one przekazane inne wskazanej przez Ciebie osobie.
Kolejna rzecz, w regulaminie wyraźnie napisane było, że w przypadku likwidacji serwisu, bądź sił wyższych takich jak np.: utrata danych - nie możemy odpowiadać za tego typu zdarzenia i straty.
Świnek nie można nazywać pieniędzmi - były to wirtualne punkty umożliwiające na korzystanie z dodatkowych funkcji w serwisie.

Kolejna sprawa - jak pewnie niektórzy zauważyli - Jak dotąd nie wyświetlamy reklam, więc serwer i cała obsługa jest naszym kosztem. Jest to również forma naszej rekompensaty dla użytkowników serwisu, którym udało się zgromadzić wirtualne punkty.

Pozdrawiam
16-11-2009 02:11:53
Hammerfall Offline
Zbanowany

(16-11-2009 02:11:53)admin napisał(a):  Witam,

1. Moderatorzy
2. Świnki - wirtualna moneta

1. - nie wnikam w poprzednie decyzje moderatorów - wówczas Opiekunów Serwisu. Moderatorów mamy bardzo dobrych i widocznie był powód, że została podjęta decyzja o zablokowaniu Twojego profilu w starym couCiebie.pl

2. - Zgodnie z obowiązującym wówczas regulaminem - świnki w takim przypadku przepadają. Jeżeli mnie pamięć nie myli to zostały one przekazane inne wskazanej przez Ciebie osobie.
Kolejna rzecz, w regulaminie wyraźnie napisane było, że w przypadku likwidacji serwisu, bądź sił wyższych takich jak np.: utrata danych - nie możemy odpowiadać za tego typu zdarzenia i straty.
Świnek nie można nazywać pieniędzmi - były to wirtualne punkty umożliwiające na korzystanie z dodatkowych funkcji w serwisie.

Kolejna sprawa - jak pewnie niektórzy zauważyli - Jak dotąd nie wyświetlamy reklam, więc serwer i cała obsługa jest naszym kosztem. Jest to również forma naszej rekompensaty dla użytkowników serwisu, którym udało się zgromadzić wirtualne punkty.

Pozdrawiam

Ok!
A wiec ...swinki otrzymywalo sie za cos tam lub kupowalo sie za pieniadze , realne pieniadze i dlatego swiadomie napisalem - swinki czyli moje pieniadze .
Tez nie wnikam w kwestie wyrzucenia bo i po .
Ale wyjasniles mi dlaczego one przepadly i to jest najwazniejsze.
A co do rekompesaty ... teraz jest wszystko za darmo ale co bedzie w przyszlosci !?
Wiecej pytan nie mam .
Ide popisac na forum.
16-11-2009 02:30:10
admin Offline
Administrator

W przyszłości chcemy zrobić serwis w 100% darmowy.
Mam na myśli tutaj 100% funkcji z których każdy będzie mógł korzystać do woli

Opłaty przewidujemy jedynie za naprawdę fajne dodatki "wirtualne prezenty" oraz za funkcje dla bardzo wymagających użytkowników.

Oczywiście dla wszystkich naszych użytkowników na starcie i dodatki będą darmowe.

Pozdrawiam
16-11-2009 02:34:18
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
Przerywam zmowę milczenia ! ! !

Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi,ale zastanawia mnie fakt nieobecności wśród nas Halusi Sad
Do niedawna była jak ozdoba portalu, od dłuższego czasu nie ma Jej wśród nas a wszyscy o tym milczą Confused
Czyżby ta "miłość" była fałszywa. Wszyscy byli Halusią zafascynowani... teraz cisza gdy Jej zabrakło Sad
Dlaczego tak się dzieje, dlaczego tylko nieliczne osoby próbują dowiedzieć i wyjaśnić się co się stało z Wiedźmą portalu? Przecież ta kobieta była przez większość traktowana jak idol. Zapraszano Ją na wszystkie zloty, Była niemalże nieodzownym elementem tych zlotów i prawie jak maskotka. Gdy się pojawiała,panowała euforia i ożywienie wstępowało w większość z nas Smile Teraz nie ma Jej a wraz z nią prysł mit o pierwszej wiedźmie portalu,nastała fałszywa cisza! Confused Myślę,że to troszkę nie ładnie z naszej strony,była jedną z Nas,była filarem,była niezastąpiona (tak uważali niektórzy). Nie ma wśród nas Halusi Sad a słuch po niej zaginął i przyjęliśmy to jakby odszedł z naszej społeczności ktoś mało znaczący,ktoś-kogo nikt nie znał a zostawiła przecież po sobie dość mocny znak. Była zawsze i wszędzie a teraz cisza? Myślę,że trochę nieładnie z naszej strony,tak na milcząco przyjąć fakt odejścia tej... jakby nie było zasłużonej dla CUCa kobiety. Czy jest tutaj osoba, która oficjalnie może poinformować,co się stało,dlaczego nie ma wśród nas Halusi?
Dziękuję za uwagę. Mam przeczucie,że jako pierwszy odważyłem się o tym napisać. Jeżeli ktoś interesował się tą sprawą do tej pory,to zapewne na zasadzie szeptów... dlaczego? Dlaczego nie mamy odwagi powiedzieć o tym głośno. Przecież była ważną postacią na CUCu.
[Obrazek: JANUSZ-GRUPOWE%20SLAJDY%20CUCOWICZOW_MTAxNDY2ODU0.gif]

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2009 12:30:04 przez przemijas55.)
04-12-2009 12:27:49
Odpowiedz 

Skocz do:

MyBB, © 2002-2012 MyBB Group | © 2010 CouCiebie.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.