Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VIVA WIKTORIA!!:)
Autor Wiadomość
• artist77 • Offline
Super Moderator

Ilość postów: 330
Reputacja: 17
VIVA WIKTORIA!!:)
Najserdeczniejsze gratulejszyn Maryś dla Ciebie i Natki, i całej Waszej gromadki!! Ucałuj to małe CudoHeartHeartHeartHeart
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2009 19:42:48 przez artist77.)
11-11-2009 19:41:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Zdusia 1 Offline
Zaprawia się w boju
**

Ilość postów: 19
Reputacja: 2
RE: VIVA WIKTORIA!!:)
Ja też serdecznie gratuluję i życzę, żeby maleństwo rosło zdrowo!!! Ucałowania dla maluszka HeartHeartHeart

[Obrazek: dzieci9.jpg]Shy
11-11-2009 19:55:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
kamea45 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 284
Reputacja: 11
Cudowna Nowina narodziła Sie Nowa Dziewczyna Smile
Dla Koffanej Nastusi i jej córusi - samych słodkich chwil ..
Przejdą ze soba wiele wspaniałych dni Smile
dzisiaj Nati szcześcia zycze CI Smile
A Babunie w gronie witam Big Grin
I o pepkowe sie tu pytam SmileSmile

Buziolki Dla Was SZAMOTULANIE Smile
11-11-2009 20:15:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
• halusia • Offline
Super Moderator

Ilość postów: 455
Reputacja: 7
A ja...... tradycyjnie... malutki prezencik zostawiam naszej Kryształowej dziewuszce od Dobrej Wróżki na szczęście.... Smile

Liczba dnia urodzenia – 11

Magnetyczna osobowość, błyskotliwość, wyjątkowa intuicja i urodzony przywódca.
To drzemiąca siła prawdziwego wojownika. Idzie prze życie w rytmie gaz – hamulec. Miotają się tam skrajne emocje. Podświadomie więc traktuje życie jak pole bitwy. Wszelkie wyzwania, a szczególnie te bardzo trudne to bułka z masłem. Przez głowę przewala się mnóstwo myśli, ale zawsze jest świetnie poinformowaną.
Starannie dobiera przyjaciół. Ludzi dzieli na sprzymierzeńców i przeciwników. Ma więc albo tylko dobrych przyjaciół, albo zagorzałych wrogów. Trudno jest utrzymać pośrednie relacje.
Do wszystkiego podchodzi zbyt emocjonalnie, jest postrzegana jako osoba trochę postrzelona. Raz jest tu na ziemi, a raz w innym wymiarze. Ogromną sztuką jest tu zachować równowagę. Powinno się kontrolować emocje, bo pokazuje się jako zdeterminowany czy natchniony furiat.
Dobrze będzie, jeżeli osoba o tej wibracji będzie unikać chwalenia się swoimi osiągnięciami. Egocentryzm wepchnie ją w ekstremalne stany uczuciowe, pogardę dla osób mniej inteligentnych, nerwowość, a więc i konfliktowość. Osobowość zacznie stawać się bardziej ekscentryczna z tendencją schodzenia na margines życia.
Powołana została do walki o wyższe ideały. To osoba oryginalna, o nieprzeciętnej wrażliwości, wyższej inteligencji z inspiracjami i determinacją.
Jeśli intuicyjnie wyczuje, że komuś dzieje się coś złego, natychmiast podąża z pomocą. Nie udzieli jednak kredytu zaufania, gdy ktoś wcześniej wyrządził nawet małą krzywdę.
Choć jest nerwusem, nie czyni wokół siebie spustoszenia. Potrafi okiełznać swoją wojowniczą naturę. Wie, że silnym charakterem i tak bije na odległość. Jest świetnym strategiem, który walczy o rzeczy ważne, nigdy o błahostki. Szczególnie silny oręż potrafi wytoczyć, gdy w zagrożeniu jest rodzina. Jednym słowem – lepiej mieć w kimś takim przyjaciela niż wroga, o czym dobrze wiedzą wszyscy, którzy choć trochę ją znają. Wobec przyjaciół jest wymagającą.
W poprzednim wcieleniu poprzez medytacje poszukiwała oświecenia duchowego. Te wcześniejsze doświadczenia duszy rozwinęły w niej ogromną intuicyjność i zmysł przeczuwania obrotu spraw.
Jako, że przyszła na świat obdarzona niezwykłą intuicją i natchnieniem, winna ufać swojemu wewnętrznemu głosowi. Zdawać się na przeczucia. Uwierzyć, że ta pierwsza myśl będzie najlepszą.
Bogata wyobraźnia i zdolności poetyckie pogłębiają i tak już dużą wrażliwość i szlachetne dążenia. Jednakże, by w pełni osiągnąć równowagę wewnętrzną, należałoby staranniej kontrolować emocje. Tylko wtedy jest szansa, że swoje umiejętności będzie można wykorzystać z pożytkiem dla otaczającego ją świata i ludzi.
Choroby mają tło psychosomatyczne, więc lepiej, by potok myśli był pozytywny.

Załączone pliki Miniatury

Koło zamknięte... kielich wypity... los wypełniony...
11-11-2009 20:30:17
aneta_78
Użytkownik usunięty na własną prośbę

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:

- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?

- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie.
On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.

- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?

- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia.
I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.

- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?

- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.

- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?

- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.

- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?

- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.

- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.

- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.

W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:

- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał:
"MAMUSIU".

[Obrazek: Ja%5B-gianna_thumb%5B1%5D.jpg]

Gratulacje dla szczęśliwych rodziców i babci Marysi SmileSmileSmile
11-11-2009 20:30:48
Zacytuj ten post w odpowiedzi
• halusia • Offline
Super Moderator

Ilość postów: 455
Reputacja: 7
A teraz........ GRATULACJE dla Mamy, Taty, Cioci, Wujka i naszej świeżo upieczonej BABCI Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Załączone pliki Miniatury

Koło zamknięte... kielich wypity... los wypełniony...
11-11-2009 20:34:05
marysiaszy Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 235
Reputacja: 12
Bardzo dziękuję wszystkim za tyle serdeczności - w imieniu własnym, mojej wnusi i Jej rodziców....
[Obrazek: Wiktoria_f7cf9b083.JPG]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2009 22:51:22 przez marysiaszy.)
11-11-2009 22:27:16
aneta_78
Użytkownik usunięty na własną prośbę

Jakie Cudeńko , jeszcze raz serdeczne gratulacje SmileSmileSmileSmile
11-11-2009 22:56:57
Zacytuj ten post w odpowiedzi
joanna1960 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 240
Reputacja: 10
Wiwat Natalka!!!!! Wiwat Maleństwo...Sto lat!!!!!!
Mamie gratuluję szczęśliwego porodu...Malutkiej zdrówka ..i aby była pociechą dla rodziców...No i tatusiowi oczywiście także!!!
Abyście zawsze byli sobie podporą w jakże trudnym zadaniu jakim jest wychowanie człowiekaSmile
Nie zapomnę także o BABCI!!!Big Grin
Witaj MARYNIU w klubie!!
Niestety ćwiczę już trochę obrazki ..i dalej nie mogę sobie poradzić Widze i obserwuję ...ŁOHHHOOO>>>Ale wielka!!!CMOK!!!!
[Obrazek: c6a2b4f99b5946a48b8978a19584e45a_]
[Obrazek: c6a2b4f99b5946a48b8978a19584e45a_]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2009 23:10:44 przez joanna1960.)
11-11-2009 23:03:12
joanna1960 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 240
Reputacja: 10
[Obrazek: de030_a58ef5c90.jpg]
12-11-2009 10:48:06
Odpowiedz 

Skocz do:

MyBB, © 2002-2012 MyBB Group | © 2010 CouCiebie.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.