Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdejmowanie klątw
Autor Wiadomość
admin Offline
Administrator

Ilość postów: 97
Reputacja: 6
Zdejmowanie klątw
Zdejmowanie klątw jajkiem jest najprostszą formą wyeliminowania więzów, które ciebie krępują. Są one niewidoczne, lecz ich negatywny wpływ odczuwasz jako przeszkody, niepowodzenia lub nawet nieodpowiednie stany emocjonalne, które pojawiają się nagle i drażnią twój umysł.

Zdejmowanie klątw jajkiem jest za darmo i aby tobie pomóc opiszę tą metodę znaną w całej europie, aby przerwać pasmo niepowodzeń, z jakimi niejednokrotnie masz do czynienia. Wystarczy, że poświęcisz godzinę na to, aby sobie pomóc a ulgę, jaką odczujesz będzie świadczyła o tym, że zdjęłaś ciężar ze swoich barków.

Czynność zdejmowania klątw jajkiem możesz powierzyć osobie, której możesz zaufać lub wykonać samemu. Potrzebne do zdejmowania klątw jest:

świeże jajo – dawniej używało się do zdejmowania klątw jaj o czarnej kury.

szklanka wody do której później wlejesz zawartość jajka

trochę twojej cierpliwości ponieważ spokój i twoje skupienie jest bardzo istotne.

jajko do zdejmowania klątwKorzystając z pomocy osoby zaufanej usiądź na krześle odwracając się do niej plecami kładąc dłonie swobodnie na kolanach. Osoba wykonująca zdejmowanie klątw trzymając prawą ręką surowe jajko jego czubkiem wodzi nad ciałem. Może również wykonywać ruchy kołowe nad plecami, brzuchem, rękoma i nogami. Ruchy te powinny obejmować cały obszar twojego ciała. Oczywiście, jeżeli nie masz do dyspozycji osoby zaufanej możesz zdejmowanie klątw wykonać samemu Bierzesz wówczas jajko do ręki i nacierając (wycierając jak gumką) się jajkiem wodząc nim po całym ciele. Im więcej czasu poświęcisz na sam zabieg tym lepiej, ponieważ dokładność i spokój jest gwarancją sukcesu. Oczywiście lepiej jest przy tym być nago, ponieważ zdejmowanie poszczególnych partii ubrania w trakcie spowoduje, że będziesz musiała jajko odłożyć a to nie jest wskazane. Jak już raz jajko weźmiesz do ręki to odkładasz je dopiero po tym jak całe ciało zostanie wytarte jajkiem. Podczas zdejmowania klątw jajkiem staramy się nie myśleć o niczym i choć jest to bardzo trudne lepiej jest się o to postarać. Oczywiście nie jest ważne, w jakiej kolejności i gdzie się nacieramy. Ważne jest, aby jak najwięcej ciała poddać oczyszczaniu, ponieważ jajko wchłania wszystkie negatywne emocje i okoliczności, jakie się tobie wydarzyły. Mogą się pojawić nieprzyjemne doznania w trakcie takie jak zawroty głowy, nudności, które świadczą o tym, że jajko wchłania niepotrzebne „złogi” energetyczne, które do tej pory miałeś. Swędzenie skóry, dreszcze, pieczenie lub uderzenia gorąca bardzo często występują podczas zdejmowania klątw jajkiem, lecz są oznaką, że wszystko idzie jak należy. Nie ma się, co martwić, ponieważ wykonując powyższe czynności nie posługujesz się magią czy czarami, lecz jest to normalne oczyszczanie swojego ciała tak byś była z wizytą u bioenergoterapeuty. Zabieg ten nie ingeruje w twoje zdrowie.

Etap końcowy.

Jajko, którym wykonywałaś zdejmowanie klątw możesz rozbić i jego zawartość wlać do przygotowanej wcześniej szklanki wody. Osoby, które zajmują się profesjonalnym zdejmowaniem klątw wiedzą, że plamy na żółtku wskazują na twoje dolegliwości i mogą ocenić, jakie one są. Ciemne nacieki na zawartości mogą wskazywać również, co ciebie dręczy a widok taki potrafi być okropny, dlatego też zalecam jednak wspomniane jajko zakopać do ziemi. Nie jest ważne, na jaką głębokość ważne jest natomiast to, że twoje problemy powierzasz ziemi, aby nigdy do ciebie nie powróciły. Zakopując jajko można nawet powiedzieć na glos lub w myślach, że dzięki temu zabiegowi pozbywasz się problemów, jakie ciebie dręczyły. To już zależy tylko od ciebie tak samo to ty sam zadecydujesz czy chcesz wykonać powyższe czynności lub nie. Masz swój własny wolny wybór. Oczywiście może ktoś tutaj powiedzieć, że zdejmowanie klątw jajkiem jest to najzwyklejszy w świecie efekt pacebo i nic więcej. Oczywiście może być i tak, lecz jeśli działa to, dlaczego z niego nie skorzystać tym bardziej, że jest w tym przypadku mamy do czynienia ze zdejmowaniem klątw za darmo i można go wykonać samemu. To, co jest bardzo ważne zanim przystąpisz do zdejmowania klątw określ sobie słowami, po co to robisz. Przypomnij sobie, jakie problemy ciebie dotykają. Co ciebie dręczy? Dopiero wówczas przystąp do zabiegu. Zabieg ten można wykonać nie częściej niż pięć razy do roku. Oczywiście, gdy mamy do czynienia z klątwami, które znajdują się w domu wykonuje się inny zabieg oczyszczający. Zdejmowanie klątw z mieszkania ma na celu wyeliminowanie negatywnych emocji, które wnikają w ściany i meble. Mogą to być twoje emocje lub złorzeczenia osób trzecich, które tobie źle życzą. Najprostszym zabiegiem jest „okadzanie” dymem palącej się mieszanki ziołowej. Ich skład uzależniony jest od stopnia zanieczyszczenia powierzchni mieszkania, dlatego czasami jest to mieszanka składająca się z czterech a czasami nawet i więcej ziół. W niektórych przypadkach oprócz „okadzania” dymem należy przeprowadzić zabiegi energetyczno-oczyszczające, ale o tym innym razem.

Autor: Mirosław Mazur
Przedruk: Artelis.pl
11-11-2009 18:39:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
joanna1960 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 240
Reputacja: 10
RE: Zdejmowanie klątw
Hej KochaniSmile
Jestem jedną z tych osób,które wychowały się na bajkach i wierzeniach.Nie raz i nie dwa siedziałam z otwarta buzią i słuchałam o tym jak było .Moja Babcia miała osobliwy dar opowiadania..
Słuchałam jak baby na wsi rzucały na krowy uroki,zabierały im mleko.Moja mama potrafiła zdjąć urok Oczu..jak ktoś patrzał na malutkie dziecko z zachwytem!!Pilnowała także dzielnie abyśmy zawiązywały czerwoną nitkę na rączkach swoich dzieci..Miała ona właśnie chronić dzieci przed ,,złymi oczami"
Sama na własne oczy widziałam dziecko, które było pod urokiem takich oczu..I potem po zdjęciu owego.
Nie wiem czy tak skutecznie opowiadania zapadły mi w głowie czy istnieje takie coś,ale ja wierzę.
Troszkę pochodzilam po necie bo właśnie przyszło mi do glowy że u mnie też chyba coś podobnego miało miejsce.ciąg niekończących się kłopotów..i nie wiem co dalej ..Choroba goni chorobę ..
Znalazlam taki post w necie i spróbuje go wykonać..Nie wiem co z tego wyjdzie ..ale wiem na pewno !!NIE ZASZKODZI!!

Kochani, uroki, gusła, ksiega cieni - to nie tylko swiat magii. W zyciu czeka nas to na co damy zezwolenie. Zaden urok was nie dosięgnie jeśli na to nie pozwolicie - silna osobowośc i wiara. Uwierzyliście w swojecha "pecha", którego sami ściągnęliście na siebie.
Weźcie wodę
święconą i dodajcie soli ( woda egzorcyzmowana), zapalcie białą swiecę ( nie może stać np. a czarnym świeczniku bo przyjmie właściwości czarnej swiecy), przejdźcie od wschodu na pólnoc wokół swojego domu lub w mieszkaniu, skropnie każdy kąt mówiąc " uwalniam ten dom ( to mieszkanie) od wszelkiego zła, uroków i czarów". Stańcie twarzą do swiecy ale tak by miec przed soba północ. Uniweście ręce i powtarzajcie " wszystko co dobre spływa na mnie i na ten dom, wszystko zmienia sie na lepsze z każdym moim oddechem, teraz jest juz wszystko dobrze i tak juz będzie".
Wieczorem oddajcie sie pod opieke swojego Anioła Stróża. I uwierzcie w siebie.
Druga sprawa to to, że co zasiejecie to zbierzecie. Bądźcie dobrzy i zyczliwi dla innych a wróci ta dobroc do Was.
Nie szukajcie zła w urokach ale w sobie.

Podzielilam się tym z Wami..może ktoś też skorzysta
24-11-2009 00:54:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
(24-11-2009 00:54:43)joanna1960 napisał(a):  Hej KochaniSmile
Jestem jedną z tych osób,które wychowały się na bajkach i wierzeniach.Nie raz i nie dwa siedziałam z otwarta buzią i słuchałam o tym jak było .Moja Babcia miała osobliwy dar opowiadania..
Słuchałam jak baby na wsi rzucały na krowy uroki,zabierały im mleko.Moja mama potrafiła zdjąć urok Oczu..jak ktoś patrzał na malutkie dziecko z zachwytem!!Pilnowała także dzielnie abyśmy zawiązywały czerwoną nitkę na rączkach swoich dzieci..Miała ona właśnie chronić dzieci przed ,,złymi oczami"
Sama na własne oczy widziałam dziecko, które było pod urokiem takich oczu..I potem po zdjęciu owego.
Nie wiem czy tak skutecznie opowiadania zapadły mi w głowie czy istnieje takie coś,ale ja wierzę.
Troszkę pochodzilam po necie bo właśnie przyszło mi do glowy że u mnie też chyba coś podobnego miało miejsce.ciąg niekończących się kłopotów..i nie wiem co dalej ..Choroba goni chorobę ..
Znalazlam taki post w necie i spróbuje go wykonać..Nie wiem co z tego wyjdzie ..ale wiem na pewno !!NIE ZASZKODZI!!

Kochani, uroki, gusła, ksiega cieni - to nie tylko swiat magii. W zyciu czeka nas to na co damy zezwolenie. Zaden urok was nie dosięgnie jeśli na to nie pozwolicie - silna osobowośc i wiara. Uwierzyliście w swojecha "pecha", którego sami ściągnęliście na siebie.
Weźcie wodę
święconą i dodajcie soli ( woda egzorcyzmowana), zapalcie białą swiecę ( nie może stać np. a czarnym świeczniku bo przyjmie właściwości czarnej swiecy), przejdźcie od wschodu na pólnoc wokół swojego domu lub w mieszkaniu, skropnie każdy kąt mówiąc " uwalniam ten dom ( to mieszkanie) od wszelkiego zła, uroków i czarów". Stańcie twarzą do swiecy ale tak by miec przed soba północ. Uniweście ręce i powtarzajcie " wszystko co dobre spływa na mnie i na ten dom, wszystko zmienia sie na lepsze z każdym moim oddechem, teraz jest juz wszystko dobrze i tak juz będzie".
Druga sprawa to to, że co zasiejecie to zbierzecie. Bądźcie dobrzy i zyczliwi dla innych a wróci ta dobroc do Was.

Fascynują mnie sprawy tego typu. Bardzo chętnie stosuję się do rad ludzi zajmującymi się tym tematem. Chętnie też zastosowałbym mętodę Twoją,ale nie wiem gdzie jest północ czy wschód... zawsze miałem problemy z kierunkami świata. Wiem,że na mapie po prawej jest wschód,na górze północ,na dole południe i zachód po lewej,ale,jeżeli ktoś do mnie powie... idź na północ, ha ha ha nie mam pojęcia gdzie mam się kierować. Popracuję nad tym i zastosuję Twoją metodę,pewnie nie zaszkodzi a pomóc może. To tak jak z ziołami Big Grin

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
24-11-2009 01:12:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ewaklos2 Offline
Kocha to forum

Ilość postów: 53
Reputacja: 5
tosz ja tez mam doczynienia z wierzeniami i gusłami jak wielu mowi ......
tez miałam namacalne dowody ze klatwy sa zycane i to na powaznie a zdiac je potrafia nie liczniSmile

Moje motto:Jeśli uważasz że kobieta to słaba płeć spróbuj jej zadrać kołdre nocaWink
28-11-2009 16:00:07
joanna1960 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 240
Reputacja: 10
(24-11-2009 00:54:43)joanna1960 napisał(a):  Hej KochaniSmile

Weźcie wodę

Wracam jeszcze tutaj podyskutować o wierzeniach..i gusłach rzucaniu uroków i ich zdejmowaniu.
Dam przykład z własnego podwórka jak to sie mówi..

Dotknęła naszą rodzine straszna tragedia:(Mojego brata syn 18 letni dzieciak miał wypadek na motorowerze..Helikopter przewiózł go z ich małej miejscowości do miasta wojewódzkiego..Mieli do syna do szpitala około 40 km..bratowa prawie nie wychodziła ze szpitala.Cała rodzina pomagała jak mogła...ale tylko oni tak na prawdę mieli cały ciężar tego wypadku na sobie.Nie wiem, bezradność lekarzy..czekanie..mózg opuchnięty..śpiączka zmusiły ja do działania. Przeogromna wiara w to że Syn ja słyszy/rozmawiała do niego godzinami/
Właśnie to że czuła ze on ja słyszy a ona jego nie ..doprowadzała ja juz do jakiegoś obłędu..tylko mówiła o tym ze musi znaleźć kogoś kto jej będzie przekazywał to co On myśli chce jej powiedzieć
I musze powiedzieć Wam że dopięła swego!!Znalazła!!Nie wiem co ta kobieta jej powiedziała..ale bratowa sie wyciszyła,już tyle czasu nie spędzała w szpitalu..I jak tylko dostawała wiadomość od tej kobiety leciała jak na skrzydłach..Bo Marcin ja potrzebuje.
I nadszedł ten dzieńSad
Zadzwoniła do niej ta Pani..żeby szybko jechała do Marcina..wzywa ja i krzyczy o pomoc!!!Dusi się!!
Bratowa dojechała do nie go w ostatnich chwilach jego życia..
Aparatura przestała działać ..gdzieś sie zapchała przy odsysaniu..nikt w porę nie zauważył..:9..to wiemy od tej pani..była z nim do końca.
Od tej pory wierzę choc jestem katoliczką i nie powinnam..Nie którzy z nas maja Moc..i to ja już wiem..Pani ta była z BYDGOSZCZY..a my mieszkamy w LUBUSKIM..
29-11-2009 19:53:38
ewaklos2 Offline
Kocha to forum

Ilość postów: 53
Reputacja: 5
czasem rodzimy sie z darem i go akceptujemy
a czasem mamy dar i nie akceptujemy go wrecz udajemy ze go nie ma
hmmmmmmmmmmmmmm
tak było ze mna dar dostałam po przodkach (przidkiniach)ale go nie akceptowałam i nazywałam intuicja dzis wiem ze intuicje mam ale i dar ktory nadalmnie przerarza choc ucze sie go akceptowac
ciezko zyc gdy czasem nie zawsze czasem wiesz co sie stanie np.kto umrze a kto zyc bedzie
ze bedzie kłutnia
ze dostajesz znaki comasz robic a ty no coz boisz sie jeszcze tego choc juz nie tak bardzo
kiedys potwornie bałam sie smierci i duchow choc przychodziły w sposob powiecmy do zakceptowania podczas snu
zawsze pozniej wiedzałam co sen ten oznacza i co za soba niesie
czasem wiem co spotka mnie i innych
a czasem -no coz jest to przedemna zamkiniete
we snach i na jawie mam znaki dlaczegotak sie dzieje (naogoł to strach i blokada ktora sama stawiam)i w tedy cierpie bolimnie całe ciało
wiem brzmi to dziwnie ale moja mama to miała i ja tez i z tego co wiem wiekszosc członkin mojego rodu od mamy czase byli mezczyzni
umiem czytac znaki rozne
a czasem spojrze i juz wiem co sie stanie komus
strach narusłgdy przewidzałam smierc kolezankii ona sie spełniła w kazdym słowie ktore jej powiedzałam
wiem ze los człowieka udaje sie zmienic
uniknac czegos co wisi nad kims ale tylko wtedy gdy ta osoba usłucha rad
wiecie cojest najdziwniejsze ze nie zawsze umiem pomoc sobie mimo ze wiem co sie wydarzy wiem jak to uniknoc ale czasem nie umiem nieszczescia ominac
klatwy sa i niszcza ludzi tych co w nie wierza i tych co nie ale czsem trudno je zdiac a nieraz nie wiemy jak sie za to wziac
mozna w to wierzyc lub nie
od ....

Moje motto:Jeśli uważasz że kobieta to słaba płeć spróbuj jej zadrać kołdre nocaWink
29-11-2009 23:18:58
przemijas55 Offline
Przyjaciel

Ilość postów: 644
Reputacja: 16
(11-11-2009 18:39:25)admin napisał(a):  Zdejmowanie klątw jajkiem jest najprostszą formą wyeliminowania więzów, które ciebie krępują. Są one niewidoczne, lecz ich negatywny wpływ odczuwasz jako przeszkody, niepowodzenia lub nawet nieodpowiednie stany emocjonalne, które pojawiają się nagle i drażnią twój umysł.

Zdejmowanie klątw jajkiem jest za darmo i aby tobie pomóc opiszę tą metodę znaną w całej europie, aby przerwać pasmo niepowodzeń, z jakimi niejednokrotnie masz do czynienia. Wystarczy, że poświęcisz godzinę na to, aby sobie pomóc a ulgę, jaką odczujesz będzie świadczyła o tym, że zdjęłaś ciężar ze swoich barków.

Czynność zdejmowania klątw jajkiem możesz powierzyć osobie, której możesz zaufać lub wykonać samemu. Potrzebne do zdejmowania klątw jest:

świeże jajo – dawniej używało się do zdejmowania klątw jaj o czarnej kury.

szklanka wody do której później wlejesz zawartość jajka

trochę twojej cierpliwości ponieważ spokój i twoje skupienie jest bardzo istotne.

jajko do zdejmowania klątwKorzystając z pomocy osoby zaufanej usiądź na krześle odwracając się do niej plecami kładąc dłonie swobodnie na kolanach. Osoba wykonująca zdejmowanie klątw trzymając prawą ręką surowe jajko jego czubkiem wodzi nad ciałem. Może również wykonywać ruchy kołowe nad plecami, brzuchem, rękoma i nogami. Ruchy te powinny obejmować cały obszar twojego ciała. Oczywiście, jeżeli nie masz do dyspozycji osoby zaufanej możesz zdejmowanie klątw wykonać samemu Bierzesz wówczas jajko do ręki i nacierając (wycierając jak gumką) się jajkiem wodząc nim po całym ciele. Im więcej czasu poświęcisz na sam zabieg tym lepiej, ponieważ dokładność i spokój jest gwarancją sukcesu. Oczywiście lepiej jest przy tym być nago, ponieważ zdejmowanie poszczególnych partii ubrania w trakcie spowoduje, że będziesz musiała jajko odłożyć a to nie jest wskazane. Jak już raz jajko weźmiesz do ręki to odkładasz je dopiero po tym jak całe ciało zostanie wytarte jajkiem.

Podczas zdejmowania klątw jajkiem staramy się nie myśleć o niczym i choć jest to bardzo trudne lepiej jest się o to postarać. Oczywiście nie jest ważne, w jakiej kolejności i gdzie się nacieramy. Ważne jest, aby jak najwięcej ciała poddać oczyszczaniu, ponieważ jajko wchłania wszystkie negatywne emocje i okoliczności, jakie się tobie wydarzyły. Mogą się pojawić nieprzyjemne doznania w trakcie takie jak zawroty głowy, nudności, które świadczą o tym, że jajko wchłania niepotrzebne „złogi” energetyczne, które do tej pory miałeś. Swędzenie skóry, dreszcze, pieczenie lub uderzenia gorąca bardzo często występują podczas zdejmowania klątw jajkiem, lecz są oznaką, że wszystko idzie jak należy. Nie ma się, co martwić, ponieważ wykonując powyższe czynności nie posługujesz się magią czy czarami, lecz jest to normalne oczyszczanie swojego ciała tak byś była z wizytą u bioenergoterapeuty. Zabieg ten nie ingeruje w twoje zdrowie.

Etap końcowy.

Jajko, którym wykonywałaś zdejmowanie klątw możesz rozbić i jego zawartość wlać do przygotowanej wcześniej szklanki wody. Osoby, które zajmują się profesjonalnym zdejmowaniem klątw wiedzą, że plamy na żółtku wskazują na twoje dolegliwości i mogą ocenić, jakie one są. Ciemne nacieki na zawartości mogą wskazywać również, co ciebie dręczy a widok taki potrafi być okropny, dlatego też zalecam jednak wspomniane jajko zakopać do ziemi. Nie jest ważne, na jaką głębokość ważne jest natomiast to, że twoje problemy powierzasz ziemi, aby nigdy do ciebie nie powróciły. Zakopując jajko można nawet powiedzieć na glos lub w myślach, że dzięki temu zabiegowi pozbywasz się problemów, jakie ciebie dręczyły. To już zależy tylko od ciebie tak samo to ty sam zadecydujesz czy chcesz wykonać powyższe czynności lub nie. Masz swój własny wolny wybór. Oczywiście może ktoś tutaj powiedzieć, że zdejmowanie klątw jajkiem jest to najzwyklejszy w świecie efekt pacebo i nic więcej. Oczywiście może być i tak, lecz jeśli działa to, dlaczego z niego nie skorzystać tym bardziej, że jest w tym przypadku mamy do czynienia ze zdejmowaniem klątw za darmo i można go wykonać samemu. To, co jest bardzo ważne zanim przystąpisz do zdejmowania klątw określ sobie słowami, po co to robisz. Przypomnij sobie, jakie problemy ciebie dotykają. Co ciebie dręczy? Dopiero wówczas przystąp do zabiegu. Zabieg ten można wykonać nie częściej niż pięć razy do roku. Oczywiście, gdy mamy do czynienia z klątwami, które znajdują się w domu wykonuje się inny zabieg oczyszczający. Zdejmowanie klątw z mieszkania ma na celu wyeliminowanie negatywnych emocji, które wnikają w ściany i meble. Mogą to być twoje emocje lub złorzeczenia osób trzecich, które tobie źle życzą. Najprostszym zabiegiem jest „okadzanie” dymem palącej się mieszanki ziołowej. Ich skład uzależniony jest od stopnia zanieczyszczenia powierzchni mieszkania, dlatego czasami jest to mieszanka składająca się z czterech a czasami nawet i więcej ziół. W niektórych przypadkach oprócz „okadzania” dymem należy przeprowadzić zabiegi energetyczno-oczyszczające, ale o tym innym razem.

Autor: Mirosław Mazur
Przedruk: Artelis.pl

Zdejmowanie klątw jajkiem znany jest od dawna przez „zamawiaczki” i „szeptuchy. Warto się zapoznać z tym nieskomplikowanym rytuałem, ponieważ prostota wykonywanych czynności może przynieść ulgę dla osób, na których została rzucona klątwa. Jajko zbiera wszystkie niepowodzenia, jakimi obdarowana osoba „nasiąknęła” tym samym przerwać może pasmo niepowodzeń i udręki.

"Genialni mężczyźni właściwie nie powinni się żenić"..., to nie o mnie, to o genialnych mężczyznach ha ha ha...
30-11-2009 12:11:41
barbelo Offline
Kocha to forum

Ilość postów: 212
Reputacja: 3
Ten temat jest mi bliski..
Jest wiele sposobow oczyszczania sie.
Po pierwsze jezeli boisz sie i podejrzewasz ze ktos..moze Cie atakowac{zdarza sie }a nie potrafisz sie bronic ..nigdy nie pokazuj swojego zdjecia:blush
tylko wtedy gdy masz zaufanieBlush
to jest szeroki temat..fachowiec znajdzie dojscie do Ciebie i bez tego
ale..najczesciej niestety ..atak nie jest atakiemBlush tylko spelnieniem intencji w stosunku do siebie..
i tu klania sie m.i huna..czy inne ..systemy..Kazdy zal do kogos..nalezy uwolnnic przez wybaczanie..nigdy nie wiemy ..jakie kryja sie intencje drugiej strony..ale znamy swoje..Confused
Jezeli jestesmy przepelnieni zalem..i do tego..mamy slaba konstrukcje w sesie..nie najlepsze mniemanie o sobie..ciezki los Confused..to automatycznie przyciagamy z takiej polki w jakiej jestesmy...niestety ..czesc ludzi nie wie jak sie wyzwolic..z tego
Ja tu jestem..nowa..ale troszke w temacie ezoteryki..rozumiem..i nie wszystko co jest fajne ..jest fajne..a pomoc mozna znalezc..tam gdzie sie czlowiek nie spodziewa..
W kazdym razie, jak sie czlowiek czuje atakowany Confused to po pierwsze odcina sie od zrodla..gdzie czuje atakBlush..nie kontaktuje..nie pisze ..nie czyta..
Na swoim przykladzie mowie Confused.Nie od czapy Blush
Pozniej koniecznie zajac sie czyms innym..chocby wybaczaniem..i sobie..ze sie ma intencje ofiary..i innym, ktorzy daja nam lekcje.
mozna watek fajnie roziwnac.
Warunkiem zmiany na lepsze jest...chec..a lekcje dostaje kazdy..BlushConfused

Wszechswiat wspiera kazda twoja mysl..uwazaj wiec co wysylaszConfused
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2010 01:59:31 przez barbelo.)
13-05-2010 00:59:32
Odpowiedz 

Skocz do:

MyBB, © 2002-2012 MyBB Group | © 2010 CouCiebie.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.